Ingrediente:
- 150 gr faina integrala
- un varf de cutit de bicarbonat
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1-2 lingurite sare
- 2 linguri ulei de masline
- optional: coaja de la o lamaie
- 1/2-1 cana de ovaz (dupa gust)
- apa calduta cat cuprinde (1/2-1 cana)
Adaugati apa si uleiul de masline si framantati cat sa se omogenizeze toate ingredientele intr-un aluat moale, dar nelipicios. Nu faceti un aluat tare, ci doar cat sa se poata intinda usor.
Intindeti aluatul intr-o foaie de 5 mm grosime si decupati in forma dorita. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Optional: Ungeti fiecare bucata cu putin ulei de masline si presarati sare peste.
Coaceti la foc mediu 15-20 de minute; atentie sa nu le tineti prea mult ca sa nu se intareasca.
Sunt grozave ca inlocuitor pentru chipsuri, biscuiti sau felii de paine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu