- 1 mar mare (de preferat Ionatan, pentru ca sunt foarte aromate)
- 3 linguri de faina integrala
- 1 ou
- 1/2-1 cana de ovaz
- 2-3 lingurite de scortisoara
- 3-4 linguri de zahar brun
Merele se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu restul ingredientelor.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune cate o lingura de aluat si se preseaza cu dosul lingurii pentru a da forma de turte.
Sunt foarte bune ,eu le fac doar cu mere ,nuca, fulgi de ovaz ,susan si mirodenii.
RăspundețiȘtergereAm o carte de retete fara ou si lactate si de aolo m-am inspirat ,fulgii de ovaz ca si cei de soia sunt inlocuitor de ou.
Compozitia asta cand nu am chef sa o fac turtite o pun in tava tapetata cu ulei si pesmet si iese o budinca super .
Wow ce idei faine mi-ai dat! Thanks Mihaela!
RăspundețiȘtergere